Kinderopvang Ma Maison Fleur in Kuringen

 
 

                        

 

Hallo u hebt gekozen voor het kinderdagverblijf  genaamd “MA MAISON FLEUR” voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Wij zijn geopend in 2009, dit was een droom voor mij om mijn passie uit te werken tot het verbluffende resultaat van nu twee kinderdagverblijven.

 

Ik heb de ervaring mogen genieten om 15 jaar onthaal moeder te zijn geweest en dit met hart en ziel. Ik heb hieruit veel geleerd, veel respect gekregen van de ouders en kinderen. Het belangrijkste wat ik wil mee geven is een thuis gevoel, structuur en heel veel liefde aan de kindjes.De kinderen kunnen elke dag bij ons terecht van 6.30u tot 19.00u.

 

 

In ons tweede kinderdagverblijf is er een kinderboerderij aanwezig met kippetjes en eendjes. Je kan ons terugvinden in de zelfde straat als Ma Maison fleur 1.

 
 

Zowel groot als klein kunnen zich uitleven in de grote speelruimte zo kunnen we de gezinssituatie zo dicht mogelijk benaderen. Naast vrij spelen worden er regelmatig activiteiten gedaan naargelang de behoefte van elk kind zo worden zowel de zelfstandigheid, de creativiteit en de sociale vaardigheden gestimuleerd. Dit kan door knutselen, kleuren, verhaaltjes lezen, als ook dansen, liedjes zingen en vooral buiten spelen in de tuin. Op deze manier proberen we een gezellige sfeer te creëren waar zowel klein als groot zich kunnen ontplooien.

 

Volgende waarden Kenmerken ons kinderdagverblijf:

  • Positivisme
  • Eerlijkheid
  • Duidelijkheid
  • Ondernemerschap
  • Respect voor anderen

 

Deze waarden geven wij dan ook door aan alle kinderen die bij ons een tweede thuis vinden. Contacteer ons nu voor meer informatie!